Хіти тижня. Смерть Андрія Мягкова: Вдова актора пояснила, чому не прийшла на похорон

Зірку фільмів «Іронія долі, або З легким паром!» і «Службовий роман» поховали 20 лютого.

Вдова народного артиста РРФСР Андрія Мягкова, який помер недавно на 83-му році життя, вперше дала пояснена з приводу відсутності на похоронах чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

77-річна Анастасія Вознесенська була відсутня як в МХТ імені Чехова, де проходила громадянська панахида, так і на Троєкуровському кладовищі. Багато порахували це нечуваним.
Через своїх представників артистка дала зрозуміти, що не змогла попрощатися з чоловіком через серйозні проблеми зі здоров'ям. Так як кілька років тому жінка пережила інсульт. «Ми поважаємо позицію Андрія Васильовича і Анастасії Валентинівни і нічого не коментуємо. Але зараз дуже багато невірної інформації з'явилося. Вознесенська не була присутня на публічному прощанні за станом здоров'я», - заявив представник вдови.
Крім того, він вважав за потрібне пояснити по ще одному питанню: до Вознесенської дійшли поширювані деякими ЗМІ чутки, що в останні роки сім'я бідувала. Приводом для цього, до речі, послужила фраза самого Мягкова в одному з інтерв'ю, де артист поскаржився на злидні. Однак Анастасія Валентинівна дала зрозуміти, що на життя їй цілком вистачає. «Вона ні в чому не має потреби і обурена чутками про бідність - все є, пенсія хороша. Вдова ні в якому разі не самотня, не потрібно слухати чужих людей, сусідів, поруч з нею знаходиться сім'я - племінники», - додали представники родини.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...