Хіти тижня. Смерть була миттєвою: У Росії боксер і чемпіонка світу з кікбоксингу вбили хлопця, який заступився за інваліда (фото, відео)

Дворазова чемпіонка світу з кікбоксингу Лілія Ворогушина взяла участь у смертельній бійці в Барнаулі. У ході зіткнення від отриманих травм помер 40-річний Павло Рохлов. Підозрюваний в смертельному побитті – 38-річний боксер Михайло Старцев. Його затримали, йдеться на сайті крайового Слідчого комітету, передають Патріоти України.

"Завдяки Старцеву більше немає мого улюбленого чоловіка і батька! Доброї, чуйної людини, яка не могла пройти повз, коли били інваліда! В руці у хлопця була тростина (ця інформація з матеріалів справи), він просто намагався відмахуватися від них! Паша мій прийшов на допомогу хлопцеві. Хотів розборонити, але Ворогушина зі своєю подругою почали стрибати і бити нас! Після чого і був цей удар і миттєва смерть! Ніхто з них не вибачився ні переді мною, ні перед батьками!" - цитує 360tv Світлану, вдову потерпілого.

СК по краю порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності смерть потерпілого).

Пізніше в Telegram-каналі Lshot з'явився коментар Ворогушної. За словами Лілії, вона полізла в бійку і Павло вдарив її по обличчю, потім її друг-боксер Старцев вдарив його в голову. Крім того, Павло заступався за чоловіка, який нібито погрожував компанії тростиною, а його дружина п'яною сіла за кермо своєї машини і спробувала в'їхати в компанію людей. Учасники бійки вчасно встигли розбігтися в сторони.


Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...