Хіти тижня. Смерть Кернеса: Ексдружина харківського міського голови показала архівне фото

Геннадій Кернес помер від ускладнень коронавірусної хвороби у німецькій клініці "Шаріте" в ніч на 17 грудня.

Геннадій Кернес і Галина Привалова

Ексдружина покійного Геннадія Кернеса Галина Привалова показала архівне фото з їх бурхливої молодості. На кадрах, опублікованих Приваловою у Facebook, Кернес корчить гримасу під час спільного застілля, передають Патріоти України.

"При всіх розкладах і нелюбові до нього багатьох, мало кому вдасться прожити таке яскраве життя..." - пише вона.Зазначимо, що особисте життя Геннадія Кернеса не дуже афішувалося. За деякими даними Галина Привалова була другою дружиною Кернеса, але їх шлюб не був зареєстрований офіційно. У них є спільний син - Данило Привалов, якому зараз 32 роки.

Першою дружиною Кернеса була Оксана Василенко (у шлюбі були з 1982 по 1985). У них є син Кирило, якому зараз 38 років.

За інформацією ЗМІ, у Кирила є двоє дітей (Кіра і Лука), а у Данила є син Петро від першого шлюбу (народився в 2013), а друга дружина Юлія народила йому дочку в 2019 році.

Син Кернеса і Привалової Данило з дружиною Юлією

Своїм третім сином Кернес називав 26-річного Родіона Гайсинського - сина його третьої дружини Оксани Гайсинської від попередніх стосунків.

Це був грандіозний центр розваг 1960-80-х для дітей, молоді та їхніх батьків: Ось яким був київський Гідропарк у час свого першого розвіту. Фотонастальгія

субота, 18 травень 2024, 9:32

Гідропарк замислювався як провідний осередок розваг та відпочинку столиці УРСР. Тому влада не шкодувала коштів, зокрема валюти, щоб облаштувати атракціони кращими імпортними зразками свого часу. До Діснейленда було далеко, але багато в чому це вдалося

Кузьма мав неймовірно гостре почуття справедливості: Під час евакуації пораненого смертельне ураження отримав наймолодший з «Госпітальєрів»

субота, 18 травень 2024, 9:23

Олександр Кучерявенко надавав домедичну допомогу від початку вторгнення, останній рік — у складі добробату «Госпітальєри». . 17 серпня Сашкові мало виповнитись 22 роки. Після закінчення школи він вступив в університет на лікаря-фізіотерапевта, але кин...