Хіти тижня. Смертельна розвага: Хлопчика вбив надувний батут, який орендували батьки, щоб він не нудьгував на карантині (фото)

Під час гри Педре, тікаючи від свого приятеля, спіткнувся і випадково зачепив ногою мотор батута.

Педре де Бір. Фото: соцмережі.

Жителі міста Гейдельберг в ПАР Пол і Родін де Бір на три тижні орендували надувний замок-батут - щоб їхні діти не нудьгували на карантині, оголошеному через пандемію коронавіруса, передають Патріоти України.

11-річний Педре і його п'ятирічна сестричка Анелі визнали це чудовою ідеєю і дуже зраділи. Вони запрошували до себе друзів. Під час гри Педре, тікаючи від свого приятеля, спіткнувся і випадково зачепив ногою мотор батута. Мати розповіла, що раптово сина почало трясти - він отримав сильний удар струму. Жінка кинулася йому на допомогу, намагаючись відтягнути від мотора, але її також вдарило струмом.

Як повідомляє видання Daily Mail, реанімувати дитину не вдалося. Хлопчика оголосили мертвим після того, як прибулі медики протягом години намагалися повернути його до життя. Батьки вважають, що мотор був несправний. Фахівці проведуть експертизу обладнання. Директор школи, де навчався Педре, назвав його прекрасним веснянкуватим і блакитнооким хлопчиком, якого любили однокласники і вчителі і сказав, що вони всі моляться за нього.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...