Хіти тижня. Сморід і фекалії у воді: "Жеріть, не обляпайтесь, це ваша говень": Культове курортне селище Криму, що потопає в "російському лайні" (відео)

На початку липня в Коктебелі каналізаційні стоки залили один з пляжів. Тільки через кілька тижнів Росприроднагляд офіційно повідомив, що концентрація шкідливих речовин у воді біля берегів курортного селища в кілька разів перевищує гранично допустимі норми, зазначають Патріоти України.

Кримчани в соцмережах жахаються масштабами проблеми і обурюються спробами чиновників її "замовкнути". Бурління нечистот прямо на пляжі виявили місцеві жителі.

"Хто в курсі ?? У Коктебелі знайшли нафту прямо на пляжі ??? Ролик прислали, але ніхто не в курсі ... це ж екологічна катастрофа, якщо це сталося зараз. Потрібно закривати набережну", - написав у соціальній мережі Facebook Олександр Гірський, і опублікував красномовне відео.

За цим відео в коментарях посипалися скарги.

"Два дні був у Коктебелі, реально відчувається запах фекалій на набережній", - зазначив Сергій Дудченко.

"У Севастополі ще гірше. У вас холери немає поки. І чуми) На пляжі" Омега "висіяли холеру," Кришталевий "закривали через ентерококка: після руйнування очисних і пропажі грошей на їх ремонт місто російської слави захлинувся у власних нечистотах", - уточнив Ігор Ігорів.

Так ось, дані управління Росприроднагляду по Криму опублікував у себе в Фейсбуці проросійський активіст з Феодосії Олександр Таліпов.

"І все-таки в Коктебелі була екологічна катастрофа, при цьому місцева влада її промовчали!

Заява глави адміністрації Феодосії, який 8 липня озвучив, що: "Біологічний аналіз отримано - в нормі. Хімічний аналіз буде через два дні. Чекаємо", - це брехня ", - написав активіст.

У цьому ж повідомленні Таліпов озвучив дані реальної перевірки.

"Іон амонію - перевищення ГДК в 168 разів !!! Вдумайтеся, в 168 разів !!! Продуктом розпаду амонію є аміак. У воді він зв'язується з іншими елементами і може створювати дуже токсичні сполуки. По суті, це однозначно каналізаційні стоки. Фосват- іон - перевищення ГДК в 39 разів !! Аніонні поверхневі активні речовини - перевищення ГДК в 20 разів! Вони утворюються від різних чистячих, миючих засобів, хімії. Незначне перевищення з концентрації веде до загибелі біологічних організмів і завдають шкоди здоров'ю людейРастворімий кисень нижче в 60 аз! Зниження кисню вказує на її хімічну або біологічну забруднення ", - зазначив Таліпов.

У коментарях під повідомленням активіста вибухнула дискусія. Люди обговорюють, як їм жити в таких умовах, що робити, і ожно якось змінити ситуацію.

"А коктебельці нарікають що відпочиваючих в цьому році стало менше ніж в минулому. Відпочиваючі що зовсім божевільні щоб їхати в цю клоаку (вибачте за визначення)?", - пише Олександр Пан.

"Зате Крим наш, а Піндос мочити будемо! Ура. Слава России !!! Бандери не пройдуть - все в лайні, поки не пролізе ніхто)))))", - додав Любомир Светлов.

Але не тільки в Коктебелі проблема з запахом. Екологічною катастрофою називають ситуацію і на міському пляжі Керчі, де, за словами очевидців, відчувається гострий запах каналізації.

В Youtube з'явилося відео, яке демонструє всі "принади" відпочинку в Керчі.

"Зате на батьківщині. Це ж ваші рідні тепер какашки. Купайтеся на здоров'я", - прокоментувала відео Наталя Лук'янова.

"Як писав один нащадок ефіопа -" Там цар Кащей над златом чахне; Там російський дух ... там Руссю пахне! ", - додав хтось під ніком Іеру Салем.

"Камені з неба не підвезли, користуйтеся гівном з надр", - висловився dubishe.

"Чудово, за п'ять років екологія Криму стала еталоном для відпочинку російських окупантів, тільки росіяни можуть гадити там де відпочивають. А по всьому ПБК вже 6 років як протікають бочки з хімзброєю часів ВВВ і дбайливі влади жодної з 1200 шт.не винять .. ..КУПАЙТЕСЬ НА ЗДОРОВ'Я РУССКИЕ ОКУПАНТИ ", - висловився якийсь Сіма.

"А мор риби через вашого Керченсько-путінського забору, який змінює екосистему моря в гіршу сторону. Там у вас не тільки риба дохне, дельфіни не витримують. Перебіг через моста порушено, вода застоюється і зменшується кисень. Сходили дружно на референдум? Жеріть, що не обляпати. Це тепер ваша говіння ", - обурився хтось Ані Арку.

В кінцевому підсумку, судячи з повідомлень в соцмережі, виявилося, що проблема забруднення морської води в Криму відчувається практично повсюдно.

Касноречівие фотографії розмітив в соціальній мережі Facebook Yuriy Ben Eliyahu і підписав їх так: "поцупили росіянами Крим повністю готовий до прийому російських туристів. Гівно в море запущено, аромат росії розноситься по окрузі".


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...