Хіти тижня. Собаки зустріли на дорозі варана і вирішили обгавкати, але раптом щось пішло не так... (відео)

Водяний варан побачив в собаках загрозу, тому він відбивався хвостом.

У Таїланді дві собаки зустріли великого варана і почали гавкати на нього, але тварина змогла за себе постояти. Про це повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

Водяний варан побачив в собаках загрозу, тому він відбивався хвостом. Відомо, що варани використовують його як батіг для захисту. Тому тварина вдарила хвостом одну з собак по морді. Тоді ті відстали від гігантської ящірки.

Смугастий варан (Varanus salvator) - представник сімейства варановіх. Інші назви: "карабагойя" і "водяний варан". Є 5 підвидів. Вони водяться в річках і на узбережжях. Живуть на Шрі-Ланці, в східній Індії, Бангладеш, Індокитаї, Таїланді, Філіппінах, Індонезії, пише "Вікіпедія".

Загальна довжина смугастих варанів до 2,5-3 м, вага до 25 кг. Хвіст довгий, приплюснутий з боків. На хвості є подвійний кіль зі збільшеною лускою.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...