Хіти тижня. Собаки зустріли на дорозі варана і вирішили обгавкати, але раптом щось пішло не так... (відео)

Водяний варан побачив в собаках загрозу, тому він відбивався хвостом.

У Таїланді дві собаки зустріли великого варана і почали гавкати на нього, але тварина змогла за себе постояти. Про це повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

Водяний варан побачив в собаках загрозу, тому він відбивався хвостом. Відомо, що варани використовують його як батіг для захисту. Тому тварина вдарила хвостом одну з собак по морді. Тоді ті відстали від гігантської ящірки.

Смугастий варан (Varanus salvator) - представник сімейства варановіх. Інші назви: "карабагойя" і "водяний варан". Є 5 підвидів. Вони водяться в річках і на узбережжях. Живуть на Шрі-Ланці, в східній Індії, Бангладеш, Індокитаї, Таїланді, Філіппінах, Індонезії, пише "Вікіпедія".

Загальна довжина смугастих варанів до 2,5-3 м, вага до 25 кг. Хвіст довгий, приплюснутий з боків. На хвості є подвійний кіль зі збільшеною лускою.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...