Хіти тижня. Софія Ротару вирішила продати готель у Криму за €23 млн: У мережі показали, як він виглядає зсередини (фото)

Українська виконавиця Софія Ротару продає свій готель у Криму Villa Sofia за 23 млн євро. Він знаходиться в центрі Ялти на фундаментах купалень Роффе, побудованих у 1897 році. Про це повідомляє видання "КП" з посиланням на російську співачку Анну Калашникову, передають Патріоти України.

Зірка зазначила, що коли відвідувала Крим, то познайомилася з рієлтором, який пропонував їй викупити нерухомість Ротару. За її словами, чоловік назвав причиною, через яку Софія Михайлівна продає готель, відсутність концертів.

Нагадаємо, що близько 30 років тому Ротару взяла в оренду фундамент купалень Роффе 1897 року. З чуток, на ремонт зірка витратила близько одного мільйона доларів. На цьому місці й був зведений готель. Зараз він не працює і виставлений на продаж.

Спочатку Ротару хотіла за нього 25 мільйонів євро, повідомив рієлтор. Тепер же артистка знизила ціну на два мільйони – але і це недешево, вважає фахівець.

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...