Хіти тижня. Солістка Go_A відповіла фанам на вимогу "говорити російською" (відео)

Катерина Павленко намагалася бути делікатною, але росіяни все одно образились.

На фронтвумен українського гурту Go_A Катерину Павленко, яка стала світовою знаменитістю після "Євробачення-2021", обрушили хвилю критики громадяни РФ і симпатики Росії. Конфлікт виник через декілька Сторіс Павленко в Instagram, передають Патріоти України.

Після "Євробачення" у Go_A з'явилася величезна кількість фанатів за кордоном, в тому числі в РФ. Під час прямого ефіру в Instagram росіяни звали Павленко приїхати з концертами до них в країну, але вона відмовилася. "До вас не поїду. Приїжджайте ви, подивіться, як у нас. Тільки не на танках", - заявила співачка.

У ще одному прямому ефірі підписник зажадав від солістки Go_A говорити російською мовою. Вона делікатно відмовилася. "Мені здається, деякі слова (в українській і російській мовах - ред.) схожі бувають. І суть можна вловити, якщо захотіти. Чим більше ви будете слухати українську мову, тим більше ви її будете розуміти і, можливо, скоро почнете щебетати разом з нами", - заявила Павленко з посмішкою.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...