Хіти тижня. Сонце згасло вмить, люди кричали: У мережі з'явилося страшне відео затемнення в Аргентині

Жителі Аргентини спостерігали за сонячним затемненням, яке відбулося 14 грудня. Відео опублікували в Telegram-каналі Life shot, передають Патріоти України.

Видовище було настільки вражаючим, що люди почали кричати. Сонце згасло буквально за кілька секунд. На його місці з'явилося тільки коло світла, на вулиці стемніло.

"Логічне завершення 2020 року: в Аргентині згасло сонце. Затемнення тривало близько двох годин. Потім сонце повернулося", - написали в мережі.

Нагадаємо, що повна фаза затемнення тривала 130 секунд і пройшла над Чилі та Аргентиною. Там жителі спостерігали за явищем у всій красі.

У Києві затемнення пройшло 14 грудня о 18:13, але для людського ока воно було непомітним. Схоже затемнення люди на планеті спостерігали у 2002 році. А наступне пройде у 2038 році.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...