Хіти тижня. "Совсем головой двинулась": Політолог відреагував на слова Тетяни Монтян про вбивства АТОшників в Україні

Тетяна Монтян займає відверту проросійську позицію і кілька разів їздила на окуповані території Донбасу, вона називала Київ "смітником", а окупований Донецьк - "чистим містом".

Тетяна Монтян. Фото: соцмережі.

Відомий український телеведучий, журналіст і політолог Тарас Березовець дав вкрай жорстку характеристику висловлюванням адвоката і блогера Тетяни Монтян. Своєю думкою експерт поділився на сторінці в "Телеграмі", інформують Патріоти України.

Нагадаємо, сьогодні скандально відома блогер і адвокат опублікувала в соціальних мережах відео з коментарем щодо вбивства учасників АТО під Житомиром. Свій ролик вона підписала так: "Купчасто трупи пішли. Тримаємо кулаки, щоб тенденція зберігалася", - натякаючи тим самим на продовження вбивств АТОшників в Україні.

Сама ж Монтян займає відверту проросійську позицію і кілька разів їздила на окуповані території Донбасу, вона називала Київ "смітником", а окупований Донецьк - "чистим містом". У відповідь на її скандальний пост Березовець назвав Монтян "нелюдом" і заявив, що вона "хвора на голову". "Монтян вже зовсім головою рушила: вона радіє вбивствам ветеранів АТО на Житомирщині. Ось з такими нелюдами ми живемо в одній країні", - написав експерт.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...