Хіти тижня. Спалив живцем через відпочинок на пляжі: Шокуючі подробиці розправи, яку вчинив хлопець над своєю дівчиною в Запоріжжі (відео)

В ефірі програми "Стосується кожного" розкрили нові деталі вбивства Анастасії Ковальової, яку живцем підпалив її ревнивий співмешканець Віталій Чайковський, повідомляють Патріоти України.

За словами родичів і знайомих загиблої, в день нападу Чайковський відпустив співмешканку з подругою на пляж, хоча раніше забороняв їй робити це. Коли дівчина була на відпочинку, він надсилав їй повідомлення загрозливого характеру, після чого дівчина відправила йому знімок з порожнім пляжем і запросила його до себе.


На думку родичів, саме цей інцидент спровокував їх сварку. Батьки Чайковського заявили, що не засуджують свого сина. Вони наполягають на тому, що все сталося випадково.

Мама загиблої розповіла, що батьки Віталія навіть не приїжджали до дівчини в лікарні і ніяк не намагалися допомогти. Також в студії з'ясувалося, що Віталій неодноразово піднімав руку на Настю, але вона ніколи нікому про це не говорила.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...