Хіти тижня. "Спасибі за українську пісню": Пугачова і Галкін прищеплюють дітям любов до України (відео)

Галкін-молодший "убив" фоловерів наповал українською народною піснею.

Алла Пугачова і Максим Галкін намагаються дати своїм двійнятам все найкраще. Грі на роялі Лізу і Гаррі вчать самі знамениті батьки. На своїй сторінці в "Інстаграм" Максим Галкін похвалився музичними навичками дітей, передають Патріоти України.

Особливо користувачів мережі здивував син артистів Гаррі. Як виявилося, Пугачова і Галкін прищеплюють дітям любов до України. "Ось моя улюблена українська пісня!" - каже Гаррі на відео.

7-річний Галкін-молодший зіграв на роялі українську народну пісню "Ой, на горі та й женці жнуть" про гетьманів Дорошенка і Сагайдачного.

ористувачі мережі завалили двійнят масою компліментів: "Спасибі за українську пісню", "Гаррі вже в образі, а Лізок так старається. Дивитися і слухати можна нескінченно. Браво, розумничка", "Ось відразу видно, що хлопцям подобається!!! Молодці!!! Привіт їм з України!" - коментують фанати.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...