Хіти тижня. "Спекотні" фото: Одеситка стала найкрасивішою студенткою України

Грандіозний конкурс краси Студміс України 2019 відбувся 17 листопада у Міжнародний день студента. За звання "найкрасивішої студентки" боролися учасниці, які перемогли в аналогічному змаганні на регіональному рівні, передають Патріоти України.

Фінал відбувся в Києві в одному з концерт-холів. Змагання складалося з різноманітних конкурсів, в яких дівчата показували свої таланти, красу й інтелектуальні здібності.

Дівчата виходили у вечірніх вбраннях від українських дизайнерів, в яких демонстрували витончені статури. До трійки фіналістів увійшли одеситка Дарина, Вікторія з Вінниці, а також Аделіна з Житомира.

В результаті головну корону студентського конкурсу краси отримала Дарина Самсоннікова з Одеського національного морського університету.

Дівчина в Instagram подякувала рідним та близьким за підтримку і віру в неї. "Сьогодні я стала Студміс України 2019! Емоції, щастя, сльози!" - написала Дарина. Дарина Самсоннікова часом викладає в Instagram досить відверті знімки, не соромлячись демонструвати свої форми.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...