Хіти тижня. Спеціально для ледарів: Жінка знайшла у власному будинку дуже незвичний пристрій (фото, відео)

Здається, люди минулого точно знали, як позбавити себе від зайвої роботи.

Мешканка Сан-Франциско орендувала будинок, побудований в ХХ столітті, і побачила на стіні дивний важіль, про призначення якого не здогадувалася. Незважаючи на вік, механізм працює як годинник, і це справжня знахідка для ледарів, зазначають Патріоти України.

Здається, люди минулого точно знали, як позбавити себе від зайвої роботи. Тесса Маклін переїхала в будинок, споруджений у минулому столітті, і звернула увагу на одну особливість житла, адже в старих будівлях людей часто чекають сюрпризи. Нагорі сходів, які ведуть на другий поверх, є ручка, вмонтована в стіну. Жінка так і не зрозуміла, з якою метою придумали цей пристрій, тому вирішила діяти по-старому - просто потягнула за важіль.

А далі сталася магія поза Хогвартса. Як тільки американка потягнула ручку вниз, вхідні двері відчинилися. Повне відео про те, як працює цей механізм, ви можете побачити нижче - Тесса опублікувала його в своєму твіттер-акаунті.

Ролик, знятий жінкою, привернув увагу журналістів порталу SFgate, які вирішили розібратися в цьому питанні. Вони зв'язалися з Робом Томпсоном - директором компанії з реставрації старовинних будівель. За словами чоловіка, подібні важелі часто зустрічаються в будинках, побудованих між 1880 і 1930 роками.
Сім'ї, які не могли дозволити собі прислугу, робили ці механізми з однією метою: відкрити двері, не спускаючись з другого поверху. Зручно - по сходах не потрібно бігати. Середній клас теж хотів жити в розкоші, але жили вони простіше. У них не було слуг, які відкривали двері гостям, і вони користувалися цими важелями.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...