Хіти тижня. Спіймали із відрубаними руками в рюкзаку: У Росії професор розчленив пилкою студентку (фото)

Правоохоронці спіймали чоловіка на набережній річки Мойки. В цей час зловмисник намагався втопити відрубані жіночі руки.

Олег Соколов викладав у виші. Фото: соцмережі.

У Санкт-Петербурзі (Росія) поліція затримала професора, який розчленив студентку і намагався позбутися її частин тіла. Про це повідомляють в Telegram-каналі 112, передають Патріоти України.

Правоохоронці спіймали чоловіка на набережній річки Мойки. В цей час зловмисник намагався втопити відрубані жіночі руки. Крім цього в його рюкзаку знайшли травматичний пістолет.

Як з'ясувалося пізніше, чоловік виявився викладачем в університеті Олегом Соколовим. Зазначають, що кандидат історичних наук був у неадекватному стані. Його госпіталізували з сильним переохолодженням. Зараз він у важкому стані перебуває в лікарні.

"Що цікаво, проживає Соколов в десяти хвилинах від місця, де його виявили поліцейські", - написали в мережі і опублікували його фото.

Також правоохоронці провели обшуки в квартирі Соколова, де знайшли останки молодої жінки. Голова була відокремлена від тіла, руки також були відсутні. Поруч з останками знайшли пилу.

Особа загиблої поки не встановлена. На місці працюють слідчі. Пишуть, що Соколов знаходиться в терапевтичному відділенні, його допитують слідчі. Як стало відомо пізніше, 63-річний професор розповів співробітникам поліції, що зустрічався з дівчиною, ввечері вони сильно посварилися, в стані афекту Соколов вбив кохану. Коли зрозумів, що зробив, вирішив позбутися тіла. Імовірно, убита дівчина була його студенткою.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...