Хіти тижня. Співачка Тоня Матвієнко шокувала розповіддю про домагання дитячого лікаря

Тоня Матвієнко в Instagram-шоу "Правда або дія" розповіла жахливу історію про домагання лікаря в лікарні Охматдит. У 1999 році він лікував її дочку Уляну і погрозами намагався схилити 19-річну матір до статевого зв’язку, передають Патріоти України.

Дочка Ніни Матвієнко завагітніла в 16 років, але навіть не думала про аборт. Дівчина мріяла стати молодою мамою, тому вийшла заміж і народила дівчинку. Під час вагітності вона часто стикалася з осудом, в школі її називали повією, але найстрашніше почалося вже після пологів.

"Коли Уляна хворіла, і я йшла до лікаря, і мені говорили: "Ну звичайно, не догледіла молода мама", - згадує Матвієнко. - Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися - в 19 років. Він мене притиснув і сказав: "Ну ти ж нагуляла". 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що шлялася десь. Він сказав: "Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми".

Спочатку дівчина нікому нічого не сказала зі страху, що він зашкодить маленькій Уляні. Потім вона подзвонила свекрусі, її брат приїхав розбиратися, але все пройшло дуже тихо. "Я пам'ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма, - сказала 39-річна співачка. - Я тоді сказала: "Ти що! Та у мене мама Ніна Матвієнко!" І це мені допомогло".

Зараз Тоня сумнівається, чи варто називати імена. Вона побоюється, що може зіткнутися з осудом, а лікар не понесе ніякої відповідальності. "Скажуть: "Класний лікар, стільки дітей врятував!" А що він там з матерями робив? Я з ним не пішла, а може хтось пішов і переспав", - розповіла вона.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...