Хіти тижня. Співачка-зрадниця Maruv на Росії розкинула ноги в прямому ефірі: Прямо під носом у критика нетрадиційної орієнтації (фото)

Співачка Анна Корсун, також відома як Maruv, приголомшила шанувальників безсоромним фото зі зйомок російського шоу "Суперстар", в якому вона член журі. Крім Maruv, на шоу суддівські крісла зайняли музичний критик Сергій Сосєдов, продюсер Віктор Дробиш і Лариса Доліна. На опублікованому в "Інстаграм" знімку Maruv в лакових ботильонах на шпильці і панчохах розкинула ноги перед Сосєдовим, передають Патріоти України.

Поставивши одну ногу на стіл, вона повернулася до музичного критика найпікантнішим місцем. "Трошки палацових інтриг вам в стрічку", - підписала знімок вона. У Мережі фото викликало справжній ажіотаж.

"Маруф - молодец... провокационный образ... искрометные речи! Соседов обалдел))", - коментує підписник. "Когда уже на штаны заработаешь, королева дворцовых интриг???))" - питає інший фан. "Ох, Анюточка, сколько у тебя секс-луков. Соседов, наверное, от тебя в шоке))", - додала інша.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...