Хіти тижня. Спливли скандальні подробиці про загиблу дівчину з "Айдару"

​Військова батальйону "Айдар" Анастасія Вітовська загинула 27 вересня біля міста Залізне Донецької області.

Є кілька версій її загибелі, серед них – необережне поводження зі зброєю і вбивство, повідомив на своїй сторінці у Facebook головний редактор проєкту "Новинарня" Дмитро Лиховий, передають Патріоти України.

"Триває розслідування. Вибух гранати – або необережне поводження, або вбивство своїми ж. Так, на жаль, буває. І з дівчатами у ЗСУ на Донбасі теж. Не вперше. Різні взаємини між кількома різними людьми зі зброєю", – пояснив він.

Лиховий наголосив, що Анастасію Вітовську саме тому не внесли до офіційних списків загиблих у зоні ООС. Батальйон "Айдар" підтверджує, що це небойова втрата. При цьому саме їхня неоднозначна публікація у Fb стала каталізатором всього цього хайпа", – написав журналіст.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...