Хіти тижня. Спортивний, кучерявий і з бородою: У мережі з'явилися свіжі фото сина Коломойського

Григорій Коломойський перебрався у Дніпро і тренується з місцевим баскетбольним клубом.

Син олігарха Ігоря Коломойського поповнив ряди баскетбольного клубу "Дніпро". Григорій Коломойський тепер буде захищати кольори цієї команди - до цього він грав за ізраїльський "Маккабі". У мережі вже з'явилися перші фото Григорія в новій команді. Знімки з тренування опубліковані на сторінці чинних володарів Кубка України в Facebook, передають Патріоти України.

Як видно, син Ігоря Валерійовича відмінно вписався в команду. Варто також відзначити чудову спортивну форму Григорія. До речі, габарити хлопця просто вражають - 193 см і 95 кг.

Судячи з усього, у своєму новому клубі спортсмен буде грати під 45-м номером.Зазначимо, що Григорій Коломойський навчався в Клівлендському університеті на спеціальності спортивний менеджмент. Там же почав грати в баскетбол на позиції розігруючого захисника в "Клівленд Стейт Вікінгс".

Цікаво, що в анкеті на сторінці студентської команди містом народження Григорія вказана Женева.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...