Хіти тижня. Справа Шеремета: На допит викликають ветерана АТО, який на момент вбивства був у полоні (фото)

Слідчі у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета викликають на допит українського розвідника Олексія Кодьмана, який на момент вбивства журналіста знаходився в полоні у бойовиків на Донбасі. Відповідну повістку розвідник опублікував у себе в Facebook, передають Патріоти України.

У тексті порядку сказано, що Кодьман повинен прибути 10 березня в Головне слідче управління Національної поліції. Його викликають для проведення слідчих дій у якості свідка.

Слід зазначити, що в полон до терористів Олексій Кодьман потрапив в листопаді 2015 року. У полоні українець перебував 2,5 роки. 27 грудня 2017 року боєць був звільнений в рамках обміну полоненими. При цьому журналіст Павло Шеремет був убитий у Києві 20 липня 2016 року.

Нагадаємо, за версією слідства, вбивство журналіста Павла Шеремета організував музикант і колишній боєць АТО Андрій Антоненко. Раніше адвокат Леонід Маслов заявив, що підозрюваний на 10 см відрізняється зростом від чоловіка, записаного на камерах відеоспостереження.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...