Хіти тижня. "Справжня ганьба! На шостий рік війни": На заправці під Києвом "засвітилися" прихильники "русского мира" (фото)

У суботу, 28 вересня, на заправці в Київській області "засвітилися" прихильники Росії, які з самого ранку слухали один з телеканалів країни-агресора. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив користувач під ніком Serhii А.Т, передають Патріоти України.

"Зайшовши всередину (заправки) був вражений тим, що на екрані телевізора "віщає" на весь торговий зал телеканал "Ранок Росії". І це на шостий рік війни!" - обурився він.

На пост бурхливо відреагували в мережі. "Що в головах таких "українців"? А музика ворога звучить і в маршрутках, і в маркетах! Просто ганьба якась, а не народ!", "І що, не змусили навіть вимкнути?", "Треба було рублями розрахуватися" , "Для таких малоросів є велика країна Росія, але жити вони там не хочуть", - пишуть в інтернеті.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...