Хіти тижня. Справжній богатир: ​У Львові на світ з'явилася найбільша дитина в цьому місті

Мама народила малюка природно...

У Львові на світ з'явилася найбільша дитина в цьому місті за останні 5-6 років. Вага малюка при появі на світ склала 5650 грамів, а зріст - 58 сантиметрів. Дитина народилася у Надії і Андрія Приказнових в пологовому будинку №3 міста Львова. Подружжя вже вибрали ім'я для хлопчика назвали його Роман, передають Патріоти України з посиланням на Zahid.net.

Мама народила малюка природно, передає видання. "Це були природні пологи. І з мамою, і з дитиною все добре. Батьки зі Львова, у них вже є дві дочки, тепер у родині є ще й син. 3 грудня маму з дитиною виписали додому", - повідомив головний лікар пологового будинку.

Мама і тато з малюком Романом

За словами акушер-гінеколога Наталії Лантух, мама народила хлопчика без ускладнень або розривів. Двоє старших дітей вона народжувала у цьому пологовому відділенні. Перша дівчинка з'явилася на світ з вагою 4500 грамів, друга – 4000 грамів.

Головний акушер-гінеколог Львівщини Ігор Потапов повідомив, що діти з великою вагою у Львові вже народжувалися, але це було близько п'яти років тому. Зазвичай великих малюків жінки народжують за допомогою кесаревого розтину, але в цей раз породілля впоралася та сама.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...