Хіти тижня. Справжній хижак: Сніговий барс показав дива маскування на полюванні - над цим фото ламає голову мережа

Сніговий барс так замаскувався, спостерігаючи за своєю здобиччю, що його майже неможливо побачити - фото змусило мережу ламати голову. Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

Але при уважному розгляді знімка можна помітити, що тварина ідеально вписалася в кам'янисту місцевість, з нетерпінням чекаючи, щоб накинутися на жертву.

Снігові барси відомі тим, що легко маскуються на тлі місцевості, в якій живуть - і фотограф дикої природи Шіванг Мехта зумів зловити саме такий момент: хижак спостерігав за вівцею в долині Спіті в Індії.

За його словами, хитра тварина не могла атакувати жертву, так як вони знаходилися дуже близько до краю обриву в холодній пустельній полонині, високо в Гімалаях.

"Дуже важко побачити сніжного барса в відсутність снігу, коли він схожий на скелю. Камуфляж приголомшливий. Час від часу, навіть коли я фотографував його, я не міг зрозуміти, де він був, коли він не рухався", - розповів Шіванг.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...