Хіти тижня. Стає "популярним": Ще одна українка виставила цноту на продаж (фото)

Ще одна українка послідувала прикладу дівчини Каті, яка продала свою невинність бізнесменові з Німеччини за 1,2 мільйона євро. Так, 19-річна красуня під ніком Polisha готова позбутися незайманості за 50 тисяч євро. Анкета дівчини доступна на сайті Сinderella escorts, де раніше була розміщена анкета Каті, передають Патріоти України.

"Я хочу продати свою цноту, тому що відчуваю себе подібно до птаха в клітці. Я хочу відчувати себе вільно і отримати всі щастя цьому житті. На отримані гроші я хотіла б закінчити навчання за кордоном і купити будинок моєї мрії у моря", - сказала дівчина .

У своїй анкеті дівчина також уточнила, що шукає багатого покровителя або заможного чоловіка. При цьому вона готова отримати фінансову підтримку від спонсора в розмірі 10 тисяч євро на місяць, але з однією умовою - без сексу.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...