Хіти тижня. Стала відома причина раптової смерті відомої української соціологині

Ірина Ериківна кожного дня чекала операції, проте її не могли провести через погані показники крові.

Ірина Бекешкіна

Відома українська соціологиня Ірина Бекешкіна померла всього за 10 днів після виявлення у неї тяжкої форми онкології. Про це написала в Facebook її колега Ірина Філіпчук. Жінка до останнього не припускала, що скоро помре, передають Патріоти України.

«Як так вийшло, що Іра померла? За 10 днів до смерті вона прийшла, як завжди, активна, позитивна в кабінет до головлікаря і каже: «У мене нічого не болить, але у мене погані аналізи». Добре, каже лікар, давайте ми Вас госпіталізуємо і зробимо якісну діагностику. І роблять. І діагностика показує 4 стадію онкозахворювання. Онко всюди: голова, хребет, шлунок. і стрімкий результат», – розповіла Філіпчук.

«Чи розуміла вона, що вмирає? Ні, ні, ні... Вона не прощалася жодного разу, жодного разу не говорила: «Слухай, а раптом я помру, то...» Лікар їй сказав: «Ми зробимо операцію, видалимо осередок зі шлунка, потім хіміотерапія і позитивний прогноз», – додала колега Бекешкіної.

За її словами, покійна кожного дня чекала операції, проте її не могли провести через погані показники крові. «Вливали донорську кров. Було якесь поліпшення і знову поганий аналіз. А потім була вже біль. І кололи знеболювальне. Але Іра ще дивилася пошту, читала Facebook. Коли інтервал між уколами став невеликий, вона «пішла». Спала і не реагувала ні на що. А потім пішла назавжди... І Слава Богу, що вона не зрозуміла, що вмирає, що вона не пережила жаху смерті. Дуже боляче...» – написала Філіпчук.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...