Хіти тижня. "Сталеві нерви": В Одесі пенсіонерка провчила автохамів, які ганяли по тротуару - відео зробило її зіркою

В Одесі кілька водіїв вирішили об'їхати довгий затор по тротуару, але по ньому йшла бабуся, яка не збиралася відходити. Про це повідомляє Perepichka News, передають Патріоти України.

"В Одесі бабуся не пішла на поводу у порушників ПДР і не стала йти з тротуару, коли двоє розумників вирішили по ньому об'їхати затор. І як тільки асфальт не прогнувся під вагою її сталевих нервів", - йдеться в повідомленні.

На відео, яке з'явилося в мережі, видно, що кілька водіїв їдуть колоною за бабусею, яка не поспішаючи йде по тротуару і не збирається поступатися дорогою порушникам.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...