Хіти тижня. Стали відомі шокуючі подробиці історії з 12-річною породіллею в Рівному

"Швидку" для породіллі викликали охоронці звалища.

З'явилися подробиці випадку у перинатальному центрі в Рівному, де матір'ю стала 12-річна дівчинка ромської національності. Медперсонал центру підтвердив, що на пологи дівчинку-підлітка привезли вночі 14 вересня з місцевого звалища, передають Патріоти України з посиланням на UA:Рівне.

Зазначається, що на облік з вагітності дівчинка не ставала. Спілкуватися з породіллею лікарям було важко, оскільки ні української, ні російської мови дівчинка не розуміла. "Чергові лікарі мені сказали, що вона мало що розуміла з того, що з нею відбувається", — розповіла головний лікар медустанови Вікторія Єнікєєва.

Поліція Рівного розпочала розслідування за фактом статеві зносини з особою, яка не досягла 16 років (ч. 1 статті 155 Кримінального кодексу).

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...