Хіти тижня. "Старая мельница еще как-то вертится": Співак Ігор Ніколаєв шокував фанів своєю фігурою (фото)

Колишній чоловік Наташі Корольової дуже погладшав.

Відомий радянський і російський композитор Ігор Ніколаєв, який навесні переніс пневмонію, жахливо погладшав. На це звернули увагу його фани, побачивши нові фото 60-річного метра в Instagram Діми Білана.

Співак прийшов на шоу радіостанції «Нове радіо» в джинсах і сірій кофті з капюшоном, зібравши волосся в хвіст і надівши окуляри з темними лінзами, що ще більше підкреслило повне обличчя.

При цьому ще тиждень тому композитор виглядав більш струнко, про що свідчить його фото в Instagram. У мережі вирішили, що Ніколаєв виглядає саме так, як показав Білан, а в своєму Instagram вдається до послуг Photoshop.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...