Хіти тижня. Стережіться "Золотої Амелії": На Київщині викрили нову підступну схему із "Новою поштою" (фото)

За словами потерпілої, у День народження їй зателефонувала дівчина та пообіцяла подарунок.

Жителька Київщини поскаржилася у мережі на нову підступну схему видурювання грошей. Їй надіслали "у подарунок" сертифікат неіснуючого магазину Golden Ameilia, а за посилку жінка повинна була платити самостійно. Про це мешканка селища Баришівка Наталія Могілей написала на сторінці "Баришівка" у Facebook. Вона також поширила фото такого "подарунку", передають Патріоти України.

Так, за словами потерпілої, у День народження їй зателефонувала дівчина. Вона розповіла, що жінці надішлють "подарунок Новою поштою". На запитання, від кого він, дівчина відповіла, що не може надати таку інформацію, а на листівці все буде вказано.

"Настав день Х! Надійшло повідомлення з НП, в якому було написано, що я за посилку повинна заплатити 157 грн... Пішла за посилкою. Відкрила маленький конвертик – а там сертифікат на суму 1500 грн на ювелірні вироби неіснуючого магазину", – написала жінка.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...