Хіти тижня. Столичних копів звинуватили в знущанні над фронтовими волонтерами (фото, відео)

У поліції вже повідомили, що почали службове розслідування, відсторонивши патрульних від виконання службових обов'язків.

У Києві патрульні знущалися над волонтерами, яких незаконно зупинили на посту «Сосновий бір» (Житомирська траса) під приводом про порушення карантину. Про інцидент в мережі повідомила Діана Макарова, розмістивши також підтверджуючі фото і відео, передають Патріоти України.

За її інформацією, формальним приводом для зупинки автомобіля стало відсутність масок у пасажирів, а також собака в салоні. У якийсь момент волонтерам навіть почали погрожувати табельною зброєю, повідомляє жінка. За її словами, поліцейські також постійно використовували нецензурну лексику.

«Схоже, що мета була - просто познущатися, щоб спровокувати», - припустила автор поста, закликавши керівництво патрульної поліції і МВС відреагувати на інцидент.
У поліції вже повідомили, що почали службове розслідування, відсторонивши патрульних від виконання службових обов'язків. У разі підтвердження фактів порушення службової ініціативи їх притягнуть до дисциплінарної відповідальності. «Прояви подібної поведінки при спілкуванні з громадянами не можуть мати місце в роботі патрульної поліції», - заявив глава Патрульній поліції Олексій Білошицький.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...