Хіти тижня. Столиця Уралу повстала проти зазіхань "московських попів". Поліцаї Путіна поспішають на допомогу

У російському місті Єкатеринбурзі 14 травня поновилися зіткнення народу з поліцією. Бунт проти РПЦ наростає.

У мережі вже з'явилися кадри "Майдану" в Єкатеринбурзі, передають Патріоти України.

У Єкатеринбурзі жителі протестують проти будівництва нової церкви РПЦ в сквері в центрі міста. Акції протесту почалися 13 травня. Влада спочатку "нацькувала" на протестуючих місцевих тітушок, після чого за справу взялася поліція. Однак це не допомогло.

У вівторок, 14 травня, жителі Єкатеринбурга знову вийшли на мітинг. Тепер їх набагато більше. Вони знову знесли паркан, який влада міста звела навколо будівництва, і викинули його в озеро.

"Это наш город!", "Мы здесь власть!" - скандують обурені екатеринбуржці. Уже почалися зіткнення з армією Путіна - Росгвардією. Ті не шкодують кийків і намагаються вельми жорстко розігнати мітинг. За останніми даними, затримані вже 4 людини.
До скверу екстрено відправлено підкріплення силовиків. Може бути серйозна бійня.Тим часом, у сквері з'явився священик РПЦ, щоб напоумити розлючений народ. Однак нічого у нього не вийшло.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...