Хіти тижня. "Страна рабов", б'ють навіть жінок: В окупованому Криму охоронець нагайкою та стусанами вибивав з туристів платню за пляж (відео)

Охоронець кримського санаторію "Форос" напав на туристів, він нагайкою вибивав плату за пляж? повідомляють Патріоти України з посиланням на "Примечания.ру".

Потрапивші без путівки на територію санаторію туристи поскаржилися на чоловіка в камуфляжі, який погрожував їм.

За словами наляканих охоронцем відпочиваючих, він "розмахував батогом" перед їхньою родиною і чотирирічною дитиною: "Лише тому, що ми приїхали на пляж, який відвідували шість років поспіль. Хлопці - це дно!" - пише автор відео.

Свої дії співробітник санаторію пояснив тим, що пляж - лікувальний і скупатися там дозволить, якщо туристи заселяться в "Форос" за двісті тисяч рублів.

Користувачі мережі обурені такою поведінкою охоронця про що активно пишуть в коментарях.

"Я вже нічому не дивуюся, так мало місць на пляжі залишилося, доступних для людей", "Зараз повертаюся з подорожі по Криму і Краснодарському краю. Стільки скотинячого, байдужого ставлення до мандрівникам давно не бачила. Є хороші люди, але негативу занадто багато. А природа чудова", " Коли його будуть судити?" - пишуть вони.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...