Хіти тижня. Страшна помста: На Харківщині чоловік кастрував насильника своєї дружини

Поліція врятувала закривавленого ґвалтівника від смерті через втрату крові.

У Харківській області місцевий житель, побачивши, як на вулиці ґвалтують його дружину, кастрував насильника. Інцидент стався ще в лютому, однак розголосу набув лише зараз, передають Патріоти України з посиланням на "Подробности".

Під час патрулювання території поліція помітила жінку і закривавленого поруч з нею чоловіка. У чоловіка була розбита голова і сильна кровотеча в області паху. Постраждалого, який виявився 25-річним жителем сусіднього села Огурцівка, госпіталізували в районну лікарню. Доставлена до Шевченківського відділення поліції жінка написала заяву про зґвалтування.
Як встановило слідство, того вечора жінка з чоловіком і друзями відпочивала в місцевому кафе. Близько першої години ночі вона одна пішла додому. Але біля самого будинку, до якого від кафе кілька хвилин ходьби, на неї напав невідомий і, використовуючи фізичну силу, почав ґвалтувати.
В цей час додому повертався і чоловік жертви. Поспішивши на крики про допомогу, він побачив, що хтось ґвалтує його дружину і, знявши насильника з жінки, дав волю почуттям. Але, помітивши миготіння проблискових маячків, розлючений чоловік втік.
За фактами зґвалтування і нанесення тяжких тілесних ушкоджень були відкриті кримінальні провадження. Співробітники карного розшуку затримали втікача в ту ж ніч. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень 27-річному чоловікові загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. Покарання ґвалтівнику передбачено значно менше - від трьох до п'яти років.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...