Хіти тижня. "Страждають зуби і мікрофлора кишечника": Супрун попередила про небезпеку популярного продукту

Уляна Супрун розповіла, що важливо знати про цукор, а також повідомила, що популярний продукт має негативний вплив на організм. Тому його краще звести до мінімуму, передають Патріоти України.

"Коли ми думаємо про щось солодке, зазвичай представляємо шоколадні цукерки, печиво, тістечка або шматок торта. Але багато цукру може бути в таких продуктах, які помилково вважаються цілком здоровими і корисними",- пише Супрун.

Наприклад, солодкий йогурт, який на перший погляд здається поживною та корисною їжею, містить в собі 15-20 грамів цукру, а одна упаковка перевищує максимальну денну норму споживання цукру в кілька разів.

Також Супрун не рекомендує їсти консервовані фрукти і салатні заправки. Кетчуп також потрапив у список заборонених продуктів, оскільки чверть того, що знаходиться в пляшці, становить цукор.

Екс-чиновниця додала: "Перед тим, як отримати швидкий заряд енергії", слід пам'ятати, що вміст тарілки з пластівцями приблизно наполовину складає цукор. В середньому у 100 грамах міститься близько 17-20 грамів цукру, в залежності від додаткових інгредієнтів сухого сніданку (глазурі, шоколадних крихт і т. д.)"

Надмірне споживання цукру, за словами чиновниці, призводить до швидкого набору ваги і збільшує ризики ожиріння, також можуть з'явитися проблеми з зубами і підвищиться ризик розвитку серцево-судинних хвороб або цукрового діабету.

"Від солодкого страждає мікрофлора кишечника, а харчування солодощами замість повноцінних прийомів їжі може створити нестачу вітамінів, мікроелементів та поживних речовин в організмі", - зазначає експерт.

Виявляється, організму для нормального функціонування не потрібно додавати цукор. Він становить нульову кількість поживних речовин і містить багато зайвих калорій.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...