Хіти тижня. Студент львівського вишу хвалиться радянським прапором і називає себе "русофілом", а патріотів - "тваринами" (фото, відео)

У Львові студент НУ "Львівська політехніка" каже, що він русофіл і антинаціоналіст. Крім того, він хвалиться забороненим в Україні прапором СРСР і називає патріотів "тваринами". Про це повідомляє Telegram-канал "Так люблю той Львів, що бракує ми слів", передають Патріоти України.

У мережі студент часто публікує провокативні ролики, в яких показує прапор Естонської РСР. Також він показав відео з маршу до Дня захисника, де назвав патріотів "тваринами". "Новий сезон передачі "У світі тварин" під'їхав", - йдеться в повідомленні до відео.

Хлопець скаржиться на те, що йому важко жити у Львові через те, що він ультралівий, русофіл, вважає війну на сході України безглуздою і "виводить" з себе викладача історії.

Він також виклав провокаційне відео на пропагандистську пісню "Вставай Донбас". "Валіть звідси, тут вам не місце зустрічі українських націоналістів", - підписав ролик з вівцями студент.

Після обурення користувачів мережі хлопець видалив частину своїх роликів.

  • Я сподіваюся, наказ на відрахування вже написаний, ну не може ж таке, носити звання студент Політехніки;
  • Немає розуму у людини;
  • Тут необхідна реакція деканату і ректорату Політехніки;
  • Чекаємо відео з вибаченням;
  • Чекаємо відео у Стерненка, де цей біомусор буде вибачатися.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...