Хіти тижня. Студент здав вчителю свій кращий кадр, і той розлучився з дружиною - більш конфузного збігу не придумати

Хлопець навчався майстерності фотографії та для останнього іспиту вирішив зробити найкращий кадр. Щоб здивувати вчителя студент вирушив у місце, де збираються закохані пари. Роблячи знімок, хлопець навіть не підозрював, що став учасником любовної драми, передають Патріоти України.

Користувач сайту Reddit з ніком apricotscoops поділився історією, яка сталася з ним близько року тому. "Я проходив курс чорно-білої фотографії, і у мене з'явилася чудова ідея для нашого останнього завдання", - згадує він.

"Є такі доки, де люди люблять тусуватися, цілуватися, вирізати свої ініціали і т. д. Я отримав дозвіл від однієї пари зробити кілька фотографій. Очевидно, чоловік збирався зробити пропозицію, але не сказав мені. Мені вдалося сфотографувати це на камеру!" , - поділився хлопець.

Знімок вийшов настільки вдалим, що студент вирішив використовувати його в своїй фінальній роботі. Фотографу-початківцю сподобалося, що крім закоханих в кадрі ще була симпатична літня пара, яка ніжно торкалася один до одного обличчями.

Після того як студент відправив знімок своєму вчителя, він довго не отримував відповідь. Хлопець не розумів, що відбувається, адже всі його одногрупники давно отримали свої оцінки. Тоді хлопець вирішив сам написати викладачеві. Відповідь вчителя була дуже несподіваною.

"Коротше кажучи ... Виявляється, що жінка на задньому плані була його дружиною ... А чоловік з нею був його братом", - написав автор поста. Незважаючи на те, що хлопець отримав високу оцінку, він досі відчуває себе ніяково, згадуючи про цю історію.

Джерело: Апостроф

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...