Хіти тижня. Судно з українцями, завантажене зерном, прямувало в Бейрут, наразі його доля невідома, - Маріупольський порт

За відкритими реєстрами, MERO STAR ходить під прапором Сьєрра-Леоне.

У Маріупольському морському порту повідомили, що 17 липня від них у порт Бейрута вийшло судно MERO STAR, передають Патріоти України.

Однак подальша доля судна наразі невідома. "Судно MERO STAR завантажилось пшеницею в Маріупольському порту і ввечері 17 липня залишило порт напрямком на Бейрут. Подальшу долю судна ми не відстежуємо", – повідомили у прес-службі порту.

Раніше співзасновник сервісу відстеження кораблів TankerTrackers Самір Мадані повідомив, що у порту Бейрута, де стався потужний вибух, перебували два кораблі з Маріуполя. Ймовірно, вони були завантажені зерном. За відкритими реєстрами, MERO STAR ходить під прапором Сьєрра-Леоне.

За останніми даними, внаслідок потужного вибуху, що стався в районі порту ліванської столиці Бейрута 4 серпня, загинули щонайменше 100 людей, тисячі поранені. Посольство України повідомляло, що не має даних про постраждалих українців.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...