Хіти тижня. "Суперлайнер" Путіна: У Росії сталася нова НП із літаком SSJ

Після посадки пасажирів в Ростові зняли з борту через технічну несправність.

Новий інцидент із літаком стався у аеропорту Ростова. Ілюстрація: соцмережі.

У середу, 8 травня, в Росії літак Sukhoi Superjet 100 через поломку не вилетів із міста Ростов-на-Дону. Пасажирів, яких зняли з борту, відправили в Москву іншими рейсами, повідомляє "РИА Новости" з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

За інформацією представника аеропорту "Платов", літак повинен був вилетіти з Ростова-на-Дону в Москву о 5:40. "Після посадки пасажирів зняли з борту через технічну несправність. Їх відправили іншими найближчими рейсами", – йдеться в повідомленні.

У Кремлі вже заявили, що тільки компетентні авіаційні органи повинні приймати рішення по можливе припинення польотів SSJ-100 після авіакатастрофи в "Шереметьєво".

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...