Хіти тижня. Супрун присвятила Ківі пост про шкоду і користь мастурбації

Випадок з нібито мастурбацією на робочому місці нардепа Іллі Киви продовжує обростати коментарями...

Ексглава МОЗ України Уляна Супрун у властивій собі манері опублікувала пост у Facebook, присвячений користі і шкоді мастурбації - з явним натяком на недавній інцидент з нардепом Іллею Кивою, передають Патріоти України.

"Мастурбація потрібна для підтримки кровообігу в геніталіях і малому тазі і для зняття сексуального напруги при відсутності постійного партнера/ки або неможливості займатися сексом так часто, як хочеться. Описані кейси полегшення симптомів мігрені мастурбацією. Почнемо з легких проявів. Сексологи кажуть, що чоловіки , які звикли до "мертвої хватки" рукою, ще з супутнім переглядом порно, можуть мати проблеми з порушенням і чутливістю з живою людиною", - написала вона.

За її словами, в окремих випадках мастурбація має в достатній мірі небезпечний для людини характер. "Іноді мастурбація починає мати компульсивний характер, наприклад хапання за геніталії на робочому місці. Така поведінка, очевидно, не піддається вольовому контролю, а людина не усвідомлює негативні наслідки дій. Коли люди роблять сексуальні вчинки, хоча ті становлять потенційну загрозу: зараження ВІЛ та іншими хворобами, що передаються статевим шляхом, відчувають репутаційні втрати, втрачають час і гроші, втрачають продуктивність, порушують закони, і це стає пріоритетом життя, це називається сексуальна залежність. А будь-яка залежність не є нормальною. [...] Компульсивну мастурбацію відносять до таких сексуальних залежностей."

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...