Хіти тижня. Сусіди в шоці: Стали відомі скандальні подробиці про третю жертву коронавірусу в Україні

Відомо, що третя жертва коронавірусу в Україні працювала на яєчному заводі, який на даний момент поставлено на карантин. Там проведено заходи з дезінфекції.

Померла в Івано-Франківську від коронавірусу жінка, могла заразитися від свого чоловіка, який нещодавно повернувся із заробітків у Чехії, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Сусіди померлої на даний момент перебувають в страшному шоці, що кілька днів, вже після госпіталізації дружини, чоловіка не було ізольовано. Його медики в супроводі поліцейського патруля забрали в лікарню тільки в четвер, 19 березня. Як кажуть місцеві, симптомів захворювання у чоловіка немає.

"Люди, які з ними спілкувалися, налякані, вимагають дезінфекції та тестів. Навіть страшно подумати, скільки людей могло заразитися. Вона працювала на яєчному заводі. Потім пішла до дільничного лікаря, та відправила її додому, сказавши, щоб негайно викликала швидку. Кажуть, що вона страждала на гіпертонію і скаржилася на серце", - розповіла виданню місцева жителька Леся.

Ймовірно, саму жінку будуть ховати без присутності родичів - місцева влада хоче провести закриту церемонію в цілях безпеки. "Ми пропонуємо не віддавати тіло родичам, і поховати окремо. Але для цього буде потрібно ще згода сім'ї", - заявив журналістам в.о. губернатора Франківщини Віталій Федорів.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...