Хіти тижня. Святіший патріарх московський гуляє день народження: На борту шикарної яхти Гундяєва росіяни угледіли "голу монашку"

На фото, зроблених в Москві 23 червня, зафіксовано, як на яхті розважається компанія молоді.

Головного російського церковника - патріарха Кирила (Гундяєва) - неодноразово викривали в любові до розкішного життя і світських розваг. Тепер в мережі виявилися фото, які підтверджують, що і яхта голови РПЦ використовується явно не для духовних практик, передають Патріоти України.На фото, зроблених в Москві 23 червня, зафіксовано, як на яхті розважається компанія молоді. Особливу увагу привернула дівчина у відвертому бікіні. У соцмережах жартують, що молода красуня - черниця, просто вимушена одягнутися по погоді. Втім, існують і інші версії.

Формально яхта «Паллада» перебуває на балансі Московської патріархії, і за утримання плавзасобу платить російська церква. Таким чином, не виключений варіант, що церковники намагаються заробити, здаючи яхту в оренду.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...