Хіти тижня. Свідки сміялись і знімали на телефон: Спливли шокуючі деталі вбивства жінки бомжем у Херсоні

Жорстокій смерті 38-річної мешканки Херсона, яку спочатку зґвалтував, а потім убив бомж, можна було запобігти.

Про це розповів заступник начальника обласного УМВС та начальник кримінальної поліції Микола Цап, передають Патріоти України з посиланням на Типовий Херсон.

Він зазначив, що правоохоронці вражені цинізмом містян, які стали свідками злочину. Як з'ясувалося в процесі слідства, ті просто проходили повз і відверто сміялися з того, що відбувається. Водночас деякі молоді люди навіть взялися знімати на телефон те, як бомж тягнув свою жертву в кущі. "Знімали і просто сміялися, вважаючи, що люди розважаються. У поліцію подзвонили, вже коли на місці виявили тіло жінки. Дуже прикро, якби свідки набрали 102, можливо, вбивству вдалося б запобігти", — припускає Цап.

Також стало відомо, що правоохоронці з'ясовують причетність цього ж бездомного чоловіка до ще одного аналогічного злочину. Зокрема, до вбивства зі зґвалтуванням 65-річної місцевої жительки, оголене тіло якої знайшли на Острівському шосе у Херсоні.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно