Хіти тижня. Світяться від щастя: Внучка Ротару вперше показала спільне фото з нареченим-мільйонером

19-річна онука і тезка Софії Ротару Софія Євдокименко рідко говорить про особисте життя. Вона довго приховувала нового бойфренда, яким виявився 31-річний український мільйонер Денис Жаданов, який, як і дівчина, зараз живе в США. Пара встигла разом відвідати Мексику і відпочити на березі океану, а також сходити на пізнавальні екскурсії. І якщо раніше дівчина показувала коханого тільки в InstaStories, то тепер опублікувала фото на особистій сторінці, передають Патріоти України.

На знімках в фотоблозі юної красуні Соня і Денис щиро посміхаються і обіймаються. На дівчині плаття-міні леопардового забарвлення та білі кросівки. "All you need is ... (Все, що тобі треба це... - переклад з англ.)" — коротко підписала фото дівчина, а в оригіналі фраза закінчується словом "любов".

Підписники онучки зірки не змогли пройти повз романтичних кадрів.

  • Які ви красиві
  • Будь щаслива, Софійко!
  • Друзі, ви такі милі
  • Красивого кохання!
  • Дуже красива пара
  • Як класно, коли хлопець значно старше дівчини - це так заведено за кордоном. Ну, Соня красуня

У розділі "сторіз" Соня показала романтичний ранок з коханим. У кадр потрапила чашки кави і переплетені руки закоханих.

Денис – завидний наречений. Він є віце-президентом з маркетингу компанії Readdle, яка співпрацює з гігантом Apple. В 2018 році журнал Forbes вніс цілеспрямованого і успішного українця в рейтинг "ТОП-30 підприємців Європи молодше 30 років".

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...