Хіти тижня. "Сиджу в ах*ї!": Українку шокував вміст шкільного щоденника із Леніним, Сталіним та російськими співаками (фото)

Українка обурилася вмістом шкільного щоденника, який вона купила своїй дитині. Про це в Twitter розповіла користувач Maria Paselska, передають Патріоти України.

Усередині шкільного щоденника можна побачити виноски з короткою біографією Володимира Леніна, Йосипа Сталіна, а також деяких російських поп-зірок. Творці шкільного щоденника, мабуть, вирішили, що українським дітям будуть корисні факти з біографії репера Тіматі і поп-співачки, яка виступає під псевдонімом "Массква".

Користувач Twitter, публікуючи фотографії шкільного щоденника, навіть не намагалася підбирати слова. "Купила щоденник. Сиджу в а**ї", - підписала жінка свою публікацію в мікроблозі.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...