Хіти тижня. Син легендарного російського голкіпера зарізав матір і намагався накласти на себе руки

Трагедія сталася в будинку спортсмена в маленькому селищі Романівка у Всеволожську районі Ленінградської області.

Старший син легендарного російського хокеїста Максима Соколова вбив рідну матір, а потім намагався накласти на себе руки. Молодший син Соколова – Арсеній – зумів врятуватися, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він зараз перебуває під наглядом лікарів – у 15-річного хлопчика глибокий шок. Трагедія сталася в будинку спортсмена в маленькому селищі Романівка у Всеволожську районі Ленінградської області.

Коли сусіди прибігли на крики Арсенія, що старший брат збожеволів і вбиває маму, вони побачили на підлозі передпокою лежить тіло дружини Максима Соколова. Поруч лежав стікаючи кров'ю його старший син Максим Соколов-молодший (хокеїст СКА-1946) - він намагався накласти на себе руки, повідомляє Telegram-канал Baza.

Максим Соколов-молодший

Максим Соколов-молодший

Арсеній, побачивши труп матері, спробував добити брата і, вихопивши ніж, кілька разів ударив Максима їм в груди. Той вижив – і зараз знаходиться в реанімації.

Як пізніше розповів хлопчик, він слухав музику, коли в кімнату несподівано увійшов брат. У нього в руках був ніж, і він буденно сказав: "Зараз я тебе вб'ю". Арсеній встиг втекти до сусідів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...