Хіти тижня. Син-сирота сказав, що Бога не існує: Під Києвом COVID-19 вбив подружжя медиків (відео)

Наталія Мосейчук практично заплакала, розповідаючи про дитину-сироту.

У місті Тараща Київської області від коронавірусу померло подружжя медиків – медсестра місцевої поліклініки та лікар-анестезіолог реанімаційного відділення. Сиротою залишився їх 13-річний син Антон, який також заразився COVID-19 і лежав на апараті ШВЛ у реанімації. Про це в прямому ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" в четвер, 22 жовтня, розповіла ведуча програми Наталія Мосейчук, повідомляють Патріоти України.

Коли Мосейчук зайшла в студію, вона сказала, що хоче почати програму з історії, яку дізналася буквально за годину до ефіру. Журналістка звернулася до гостей у студії, попросивши їх забути про політиканство і місцеві вибори.

Як повідомила ведуча, трагедія трапилася 10-11 жовтня. Розповідаючи про подію, Мосейчук робила великі паузи, щоб заспокоїтися, її голос тремтів, а на очах були сльози.

"Дитина лежала на ШВЛі. Коли хлопчик прийшов до тями, і йому сказали, що немає обох батьків, він сказав, що Бога не існує", – розповіла Мосейчук.

Вона звернулася до глави країни Володимира Зеленського, закликавши його взяти під особистий контроль справи всіх лікарів, які постраждали під час пандемії, а також впровадити президентську стипендію для дітей медиків, які загинули від COVID-19.

Мосейчук додала, що син загиблих медиків Антон також планує стати лікарем. Ведуча закликала уряд створити можливість для таких дітей, щоб вони могли безперешкодно вступати до українських ВНЗ.

Журналістка зазначила, що в Таращу до дитини-сироти приїхала тітка, сестра його батька, яка проживала в Черкасах. "Зараз відбувається оформлення документів", – сказала Мосейчук.

Джерело: ТСН.ua

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...