Хіти тижня. "Синочку, я не вірила... Буде війна!": Місцевий розповів, як Донбас прозріває від пропаганди Кремля

Донеччанка кається, що раніше не вірила синові про військову загрозу з боку Росії.

Люди на окупованому Донбасі починають прозрівати від російської пропаганди про "солодке життя в рускому мірє" і розуміють, що війну на Донбасі із самого початку і веде саме Росія. Про це написав донецький блогер Денис Черкасов, передають Патріоти України.

Він показав сімейну переписку в Telegram матері з сином, яка живе в "ДНР". Жінка пише, що росіяни стягують важку техніку і кається, що раніше не вірила синові про військову загрозу з боку Росії.

"Людям вже настільки набридло nе, що відбувається, що вони проклинають все, що пов'язано з рускім міром. Вони бояться, адже РФ знову стягує в мирні населені пункти "молодих республік" важку техніку. Судячи із переписки, помітно, що жінка прозріває і нарешті розуміє, що війну на Донбасі почала і веде саме Росія. Нарешті люди задумалися, звідки у шахтарів танки, нова зброя, форма і екіпірування виробництва "MADE IN RUSSIA", – підкреслив блогер.

Джерело: Обозреватель

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...