Хіти тижня. Синоптик дав прогноз на початок осені в Україні

У першій половині вересня літнє тепло буде чергуватися з короткочасними періодами похолодання.

Погода в Україні буде літньою до середини вересня. Про це розповів синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило, передають Патріоти України.

"Як мінімум, половину вересня в більшості регіонів України зберігається літній характер погоди з окремими вторгненнями холодних повітряних мас", – уточнив він.

Як пояснив синоптик, температура повітря вдень може сягати 25-30 градусів вище нуля, але протягом цього теплого періоду можуть бути нетривалі похолодання на 3-4 дні. "Але це ще не справжня осінь, це перехідний період", – підкреслив він.

Синоптик повідомив, що процес перебудови атмосфери на осінній лад вже розпочався. На це, зокрема, вказують більш низькі нічні температури повітря. У той же час через інерційність атмосфери справжня осінь може прийти в Україну лише у другій половині вересня.

Джерело: Обозреватель

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...