Хіти тижня. Синоптики розповіли про погоду в Україні в останній місяць літа

Найтепліше буде на сході та півдні країни.

За прогнозами синоптиків, погода в Україні в серпні-2019 буде теплою. У перші два тижні місяця термометри показуватимуть +26 ... + 32 °, передають Патріоти України з посиланням на Метеопрог.

Найтепліше буде на сході та півдні країни. Більш прохолодна погода збережеться в західних і північних областях. Прогнозується мінлива хмарність і дощі, місцями з грозами і зливами.
А ось з другої половини серпня спека відступить. Денна температура повітря знизиться до +24 ... + 26 º. Також очікуються опади.
Відзначається, що за кліматичними нормам для нашої країни середня температура в заключний місяць літа становить +17 ... + 23 °. Крім того, до кінця серпня на поверхні землі можуть спостерігатися заморозки.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...